Catering

 

Zakelijke catering

Een feestelijke opening, jubileum van een collega, aftrap van een campagne of gezond(er) eten stimuleren onder je medewerkers. 
 
Wij bieden voor elke gelegenheid een passende catering. Bijvoorbeeld een ontbijt als aftrap van het seizoen, hapjes en drankjes tijdens een opening, een buffet voor overwerkers. Of kom eens met je team een kookworkshop doen of een wijnproeverij met bijpassende hapjes.
 
Onze catering wordt op kantoor bezorgd, desgewenst met kundig personeel. Of informeer eens naar de mogelijkheden op één van onze locaties voor een vergadering, borrel of etentje.
 
Omdat elke gelegenheid andere catering vraagt, maken we graag een persoonlijk voorstel waarin we goed luisteren naar jouw wensen.  

Particuliere catering 

Een verjaardag, huwelijk, promotiefeest, housewarming of andere feestelijke gelegenheid? Wij verzorgen graag je catering voor thuis. Van borrelhapjes, taarten, een buffet met kleurrijke gerechten tot een 4 gangen menu. Van zelf ophalen en opwarmen tot all inclusive met drankjes, servies, tafels dekken en personeel of kok aan huis.

Alles is mogelijk en we denken graag mee hoe we jouw bijzondere gelegenheid zo feestelijk mogelijk kunnen maken! Bekijk ons catering aanbod voor de mogelijkheden of neem gerust Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.op voor een voorstel op maat.