Kookworkshop

Nieuw in 2023: kooklessen!
Update: workshops op open inschrijving bieden we vanaf deze zomer weer aan (wellicht iets eerder).
 
Voor een workshop met groep is er vanaf mei weer ruimte maar onze agenda gaat snel dus stuur een mail als je een datum hebt.
 
We zijn daarnaast bezig met het ontwikkelen van een serie kooklessen, naar verwachting beginnen we hier na de zomer mee.
 
Doe jij met ons mee? Volg ons op social media of schrijf je onderaan deze pagina in voor onze nieuwsbrief en we houden je graag op de hoogte!
 
---------------------------------------------------------------
 
Wil je meer weten over gezond koken? Je receptenboek graag uitbreiden met lekkere en gezonde gerechten? Of gewoon een leuke avond met vrienden, collega's of familie? Kom dan eens één van onze kookworkshops volgen!
 
Onze workshops zijn leerzaam, lekker en vooral ook: gezellig. Leren koken in een ontspannen sfeer met leuke mensen om je heen. De thema's wisselen van Midden Oosters, Indiaas, Italiaans tot Summer picknick, Kerst/Feest, Makkelijk&Gezond of Sushi.  

In kleinere groepjes wordt onder begeleiding in onze professionele keuken gekookt. De tafel in onze proefkamer wordt sfeervol gedekt zodat jullie daarna van al het door jullie gemaakte lekkers kunt genieten. Natuurlijk doen wij ondertussen de afwas :-). Na afloop krijg je de recepten in een boekje mee naar huis. 

De workshops duren +/- 4 uur en de kosten zijn vanaf € 75,00 pp, afhankelijk van het thema en de groep.

Groepen

Onze workshops zijn voor groepen van 10 tot 16 personen te boeken. Dit kan in principe op alle dagen van de week. Het thema is dan in overleg. 

Individueel

Zin om een workshop te doen maar heb je zelf geen groep bij elkaar? We organiseren een paar keer per jaar workshops waar je individueel aan mee kunt doen. Deze worden meestal op zaterdag gegeven en de thema's worden van tevoren bekend gemaakt. Vanaf de zomer 2023 komen er nieuwe data online.

Kooklessen

Wil je graag beter of anders leren koken? En ben je geïnteresseerd in de vegetarische keuken? Na de zomer van 2023 lanceren we een nieuw programma: kooklessen. Je leert in een aantal lessen de basisprincipes van vegetarisch koken, we gaan leuke en verrassende gerechten koken en natuurlijk krijg je toegang tot de recepten zodat je thuis alles kunt maken. Doe je met ons mee? Volg ons op social media of schrijf je onderaan de pagina in voor onze nieuwsbrief, dan houden we je graag op de hoogte!