Dining

Reserveren of meer weten? Neem dan contact met ons op!

Op zoek naar een locatie voor een besloten diner? Welkom in onze open keuken met mooie, lange proeftafel. Zeker in deze tijden groeit de behoefte om met elkaar te genieten en samen te komen. Daarom kun je bij ons ook met kleinere gezelschappen terecht. Onze lange tafel leent zich voor gezelschappen van 8 tot 20 personen. Het menu en de invulling wordt aangepast aan jullie wensen. Bijvoorbeeld een lazy ontbijt, zondagse brunch met bubbels, een uitgebreid menu met bijpassende wijnen. Of een tafel vol kleine mezze hapjes tijdens een vrijgezellen avond. We denken graag met je mee!    

Het nuttige met het aangename combineren? Kom dan eens een wijn-spijs proeverij bij ons doen. Je kunt met een groep reserveren of schuif aan bij één van de leerzame open proeverijen die we een aantal maal per jaar organiseren. Martijn Fernhout, vinoloog en eigenaar van Barrel Wijn, geeft de proeverijen en wij koken er de gerechten bij. Spannend, leerzaam én bovenal erg leuk! 

Onze proefruimte is ook te huur voor vergaderingen, tot +/- 20 personen. Er zijn diverse vergader arrangementen mogelijk; begin jullie meeting bijvoorbeeld met een gezond ontbijt of lunch of sluit af met een diner, kookworkshop of wijnproeverij. Faciliteiten als beamer, wifi en geluid zijn uiteraard aanwezig. Een arrangement voor ontbijt/lunch/drankjes/proeverij passen we graag aan je wensen aan.