Vegan Sushi? Ja zeker! We gebruiken verschillende bereidingen om vegan ingrediënten om te toveren in kleurrijke en bijzondere sushi rollen en 'sashimi's'.

Een enorm leuke workshop waarbij je zowel leert over bereidingstechnieken om structuren en smaken van sushi te maken van volledig plantaardige ingrediënten. Hoe maak je bijvoorbeeld 'tonijn' van watermeloen of paprika, 'omelet' van pompoen of 'mayonaise' van tofu.

Heb jij ook zin dit te leren tijdens een gezellige workshop en daarna samen van al dat lekkers te genieten? Schrijf je dan snel in voor onze workshop vegan Sushi maken op vrijdag 3 mei. 

Onder begeleiding leer je samen met een groep enthousiaste mensen verschillende soorten gerechten maken met verrassende ingrediënten en we geven ook tips hoe je kunt variëren.

Aan onze lange keukentafel genieten we daarna samen van al dat lekkers. Alle gerechten die we maken zijn vegetarisch.

Onze kookworkshops op open inschrijving zijn voor iedereen, dus je kunt ook alleen komen.

Datum: vrijdag 3 mei 2024
Tijd: 17:30 tot +/- 21.00 uur
Locatie: Cook-Ing, Nieuwe Ebbingestraat 23 te Groningen
Kosten: € 89,50 p.p. (incl drankjes & toegang tot de recepten)

INSCHRIJVEN (je wordt doorverwezen naar de webshop van Barrel Wijn).

De workshop gaat door bij minimaal 10 deelnemers.

Meer weten? Neem dan contact met ons op!

Kijk ook eens bij naar onze andere Kookworkshops en kooklessen