Kookworkshop

Nieuw in 2023: kooklessen!
Update: voor dit jaar hebben we helaas geen ruimte meer voor het reserveren van een kookworkshop. In 2023 kun je weer workshops bij ons boeken met een groep. Natuurlijk gaan ook weer open workshops aanbieden én we zijn momenteel bezig met het ontwikkelen van een nieuw programma: kooklessen!
 
Doe jij met ons mee? Volg ons op social media of schrijf je onderaan deze pagina in voor onze nieuwsbrief en we houden je graag op de hoogte!
 
---------------------------------------------------------------
 
Wil je meer weten over gezond koken? Je receptenboek graag uitbreiden met lekkere en gezonde gerechten? Of gewoon een leuke avond met vrienden, collega's of familie? Kom dan eens één van onze kookworkshops volgen!
 
Onze workshops zijn leerzaam, lekker en vooral ook: gezellig. Leren koken in een ontspannen sfeer met leuke mensen om je heen. De thema's wisselen van Midden Oosters, Indiaas, Italiaans tot Summer picknick, Kerst/Feest, Makkelijk&Gezond of Sushi.  

In kleinere groepjes wordt onder begeleiding in onze professionele keuken gekookt. De tafel in onze proefkamer wordt sfeervol gedekt zodat jullie daarna van al het door jullie gemaakte lekkers kunt genieten. Natuurlijk doen wij ondertussen de afwas :-). Na afloop krijg je de recepten in een boekje mee naar huis. 

De workshops duren +/- 4 uur en de kosten per 01/01/2023 zijn vanaf € 75,00 pp, afhankelijk van het thema en de groep.

Groepen

Onze workshops zijn voor groepen van 10 tot maximaal 20 personen te boeken. Dit kan in principe op alle dagen van de week. Het thema is dan in overleg. 

Individueel

Zin om een workshop te doen maar heb je zelf geen groep bij elkaar? We organiseren een paar keer per jaar workshops waar je individueel aan mee kunt doen. Deze worden meestal op zaterdag gegeven en de thema's worden van tevoren bekend gemaakt. 

 Kooklessen

Wil je graag beter of anders leren koken? En ben je geïnteresseerd in de vegetarische keuken? In 2023 lanceren we een nieuw programma: kooklessen. Je leert in een aantal lessen de basisprincipes van vegetarisch koken, we gaan leuke en verrassende gerechten koken en natuurlijk krijg je toegang tot de recepten zodat je thuis alles kunt maken. Doe je met ons mee? Volg ons op social media of schrijf je onderaan de pagina in voor onze nieuwsbrief, dan houden we je graag op de hoogte!

 
Nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van wat we doen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!