Kookworkshop

Nieuwe data nu online!
In verband met de huidige maatregelen vanuit de overheid is het voorlopig niet toegestaan om kookworkshops te geven. Stuur ons een mailtje of schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden. Zodra het weer kan gaan we nieuwe data inplannen. Duurt het nog even? Dan gaan we wellicht weer online workshops en cursussen geven! 

In 2022 staan er zowel kookworkshops als een programma van een aantal kooklessen op de planning!
 
Wil je meer weten over gezond koken? Je receptenboek graag uitbreiden met lekkere en gezonde gerechten? Of gewoon een leuke avond met vrienden, collega's of familie? Kom dan eens één van onze kookworkshops volgen!
 
Onze workshops zijn leerzaam, lekker en vooral ook: gezellig. Leren koken in een ontspannen sfeer met leuke mensen om je heen. De thema's wisselen van Midden Oosters, Indiaas, Italiaans tot      Summer picknick, Kerst/Feest, Makkelijk&Gezond of Sushi.  

In kleinere groepjes wordt onder begeleiding in onze professionele keuken gekookt. De tafel in onze proefkamer wordt sfeervol gedekt zodat jullie daarna van al het door jullie gemaakte lekkers kunt genieten. Natuurlijk doen wij ondertussen de afwas :-). Na afloop krijg je de recepten in een boekje mee naar huis. 

De workshops duren +/- 4 uur en de kosten zijn vanaf € 60,00 pp, afhankelijk van het thema.

Groepen

Onze workshops zijn voor groepen van 10 tot maximaal 20 personen te boeken. Dit kan in principe op alle dagen van de week. Het thema is dan in overleg. 

Individueel

Zin om een workshop te doen maar heb je zelf geen groep bij elkaar? We organiseren een paar keer per jaar workshops waar je individueel aan mee kunt doen. Deze worden meestal op zaterdag gegeven en de thema's worden van tevoren bekend gemaakt. 

 
Nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van wat we doen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!