Dining

Reserveren of meer weten? Neem dan contact met ons op!

Op zoek naar een locatie voor een besloten diner? Welkom in onze open keuken met mooie, lange proeftafel. We hebben ruimte voor 10 tot 25 personen, het menu wordt aangepast aan jullie wensen. Bijvoorbeeld een 4 gangen menu met bijpassende wijnen. Of een tafel vol kleine mezze hapjes tijdens een vrijgezellen avond. We denken graag met je mee!    

Het nuttige met het aangename combineren? Kom dan eens een wijn-spijs proeverij bij ons doen. Deze zijn zowel met groepen te reserveren en een aantal maal per jaar organiseren we proeverijen op open inschrijving. Martijn Fernhout, vinoloog en eigenaar van Barrel Wijn, geeft de proeverijen en wij koken er de gerechten bij. Spannend, leerzaam én bovenal erg leuk! 

Onze proefruimte is ook te huur voor vergaderingen, tot 25 personen. Begin jullie meeting bijvoorbeeld met een gezond ontbijt of lunch of sluit af met een diner of wijnproeverij. Faciliteiten als beamer, wifi en geluid zijn aanwezig. Diverse ontbijt/lunch/dranken arrangementen zijn bespreekbaar.