SUMMER SUNDAYS @ BARREL                                            

Vakantie in eigen land? Wij halen de vakantiesfeer en het heerlijke eten naar je toe! Deze zomer organiseren we 3 hele verschillende maar zeer smaakvolle 'Summer Sundays', wat staat voor een avond lang genieten. Meerdere gerechtjes uit diverse vakantielanden en we stellen er met zorg een bijpassend wijnarrangement bij samen die je er ter plaatse bij kunt bestellen, eventueel ook halve glazen. 

En dat alles op het heerlijke terras van Barrel Wijn, waar je je echt op vakantie waant!

Lijkt dit je heerlijk maar geniet je er liever thuis van? Bestel het diner dan voor thuis. Afhalen kan de zaterdag voorafgaand in onze winkel.

Reserveren voor het diner is noodzakelijk. Wijnen en andere consumpties zijn op de avond zelf uiteraard te bestellen.

Er is beperkt plaats dus wacht niet te lang!

Data & reserveren: 

Zondag 9 augustus: Mediterraanse rondreis 

Reis met ons mee langs diverse landen rondom de Middellandse zee: o.a. Spanje, Frankrijk, Griekenland en Italië. Dat belooft veel smaken, geuren én kleuren. Verrassende gerechtjes mét verrassende wijnen!

 UPDATE: HET DINER BIJ BARREL IS UITVERKOCHT. UITERAARD KUN JE DE TAKE AWAY NOG WEL BESTELLEN, TOT EN MET DONDERDAG 6 AUGUSTUS, AFHALEN 8 AUGUSTUS, KLIK OP DE LINK VOOR MEER INFORMATIE.

RESERVEER VOOR TAKE-AWAY MEDITERRAAN

RESERVEER EEN TAFEL BIJ BARREL OP 9 AUGUSTUS (VOL!)

Zondag 26 juli: Indonesië (reeds geweest, wát was het leuk!)

Wat een feest belooft dit! Samen met onze vriendin Jellina, wiens roots op Java liggen én die ook nog eens hotelschool heeft gedaan, hebben we een heel mooi en samenhangend 5 gangen Javaans feestmaal samengesteld waarbij veel aandacht is om je ook nog wat te leren over de (eet)gebruiken uit dat prachtige land. We bereiden een aantal authentieke familierecepten en zijn er toch ook in geslaagd er deels onze eigen Cook-Ing smaak aan te geven. Het belooft echt een hele bijzondere én lekkere avond te worden en we hebben ook nog eens een aantal hele mooie wijn-spijs combinaties bedacht (en dat is best moeilijk met deze keuken!).

We hebben beperkt plaats op ons terras dus reserveer snel een plekje!

RESERVEER EEN TAFEL BIJ BARREL OP 26 JULI (€ 39,50 PP)

RESERVEER TAKE-AWAY INDONESIË VOOR 25 JULI (34,50 PP)

 Zondag 12 juli: Italië (reeds geweest: wat was het leuk!)

Als eerste is Italië aan de beurt! Om 17.00 starten we met een heerlijke 'aperitivo', waarna je een keur aan kleine gerechtjes geserveerd krijgt uit diverse Italiaanse regionen. En wat is Italië zonder dolce dus we sluiten uiteraard af met Italiaanse zoetigheden!