Stress vrij kerstdiner? Tijdens deze interactieve kookworkshop bereiden we gezamenlijk een feestelijk vier gangen vegetarisch menu met gebruik van pure, biologische ingrediënten. Onder begeleiding kook je samen met een groep enthousiaste mensen in de professionele Cook-Ing keuken. Daarna genieten we samen van al dat lekkers aan een prachtige, feestelijk gedekte tafel.

Zo ben jij klaar voor een relaxte kerst, of natuurlijk andere feestelijke gelegenheid. Want natuurlijk krijg je alle recepten ook voor thuis.

Datum: ZATERDAG 11 december van 16:00 tot +/- 20.00 UUR
Locatie: Cook-Ing, Nieuwe Ebbingestraat 23 te Groningen
Kosten: € 67,50 p.p. (incl drankjes & receptenboekje).

Opgeven kan per mailDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of in de winkel. Je deelname is definitief als je van ons een bevestiging hebt ontvangen. 

Reserveren of meer weten? Neem dan contact met ons op

De gezondheid van onze gasten en onszelf vinden wij heel belangrijk. Daarom zijn onze groepen niet te groot en zorgen we dat je in een veilige omgeving optimaal kunt genieten. In verband met onze horeca vergunning zijn wij verplicht ons aan de tijdelijke extra maatregelen ivm COVID-19 te houden, je kunt hier meer over lezen op onze website.