Vegan sushi? Ja zeker, dat kan én is verrassend leuk en lekker!

Heb je altijd al eens willen leren hoe je zelf sushi maakt? Kom dan naar onze kookworkshop Vegan sushi maken op zaterdag 20 november.

Onder begeleiding leer je samen met een groep enthousiaste mensen verschillende en verrassende soorten vegan sushi’s maken!

Aan onze lange keukentafel genieten we daarna samen van al dat lekkers. Tijdens de workshop en het eten kun je mooie en lekkere Japanse theesoorten proeven van Batsu. Alle sushi die we maken is vegan.

Datum: ZATERDAG 20 november van 15:00 tot +/- 19.00 UUR
Locatie: Cook-Ing, Nieuwe Ebbingestraat 23 te Groningen
Kosten: € 60,00 p.p. (incl thee & receptenboekje).

Opgeven kan per mailDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of in de winkel. Je deelname is definitief als je van ons een bevestiging hebt ontvangen. 

Reserveren of meer weten? Neem dan contact met ons op

De gezondheid van onze gasten en onszelf vinden wij heel belangrijk. Daarom zijn onze groepen niet te groot en zorgen we dat je in een veilige omgeving optimaal kunt genieten. In verband met onze horeca vergunning zijn wij verplicht ons aan de tijdelijke extra maatregelen ivm COVID-19 te houden, je kunt hier meer over lezen op onze website.