KERSTPAKKETTEN

 Wil jij je medewerkers dit jaar eens een verrassend pakket geven? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Want wij verzorgen al jaren kerstpakketten voor zowel grote als kleinere bedrijven. Al onze pakketten zijn maatwerk, we stellen met veel zorg en aandacht een pakket samen dat past bij jouw wensen. 

Onze pakketten bevatten veel lokale en/of duurzame producten. Bijvoorbeeld een geitenkaas uit Drenthe, koekjes uit Friesland, Bessensap uit Drenthe, Groningse crackers, honing van bijen uit het Stadspark, Gronings bier, yoghurt uit Drenthe met huisgemaakte granola, Hollandse zeep, bijenwasdoeken, een mooie herbruikbare tas en nog veel meer mogelijkheden.

En, natuurlijk worden de pakketten met de hand ingepakt én mooi verpakt met een leuk kaartje waarop een uitleg van alle producten staat. Natuurlijk is het mogelijk ook zelf een kaartje aan te leveren welke wij bij het pakket doen.

Stuur voor vrijblijvende informatie een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Geef in je mail vast aan om hoeveel personen het gaat en wat het budget per persoon is. Je kunt al vanaf 10 pakketten bij ons bestellen.

     

  Lokaal kerstpakket