Welkom

Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?Uw bestelling is leeg!

Openingstijden

ma t/m vr   16:00 - 19:00
Bestellen kan tot 9:00

Meer info: Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

1) Hoe werkt het?

Het bestellen van een maaltijd bij Cook-Ing is heel eenvoudig. Als je tenminste kunt kiezen uit al het lekkers. En anders bestel je gewoon nog een keer! Je kunt er voor kiezen om op de bonnefooi naar de winkel te komen. Op werkdagen tussen 16.00 en 18.30 uur kun je binnenlopen om te zien wat er nog voor lekkers in de vitrine ligt. Op sommige dagen kan het snel gaan dus wil je zeker zijn dat een bepaalde maaltijd 's avonds op jouw bordje ligt? Bestel dan even via de site, zie hieronder hoe dit werkt!

  1. Maak een account aan of log in op je reeds aangemaakte account
  2. Bestel je maaltijd online voor dezelfde dag vóór 9.00 uur. Ben je later dan 9 uur? Neem dan telefonisch contact  op, er is bijna altijd nog wel iets mogelijk! Sinds juni 2015 hebben we ook een take away winkel en kun je ook wat lekkers halen als je niet hebt besteld.
  3. Je kunt ook voor een andere dag in die week bestellen, dit kun je bij het afrekenen aangeven
  4. Kies een maaltijd uit en druk op 'bestellen'
  5. Reken je maaltijd af via Ideal (check of je een bevestiging hebt ontvangen, soms komt deze in je spam)
  6. Je maaltijd staat klaar op de dag en tijd dat jij het wilt (tussen 16 en 18.30 uur)

2) Het menu

Elke week staan er andere gerechten op het menu die je van maandag tot en met vrijdag kunt bestellen. Ik varieer zoveel mogelijk en haal mijn inspiratie uit alle windstreken en vertel je ook graag het verhaal achter de ingrediënten en/of recepten. Alle smaken zijn puur en met gebruik van veel (verse) kruiden. Kunstmatige toevoegingen uit pakjes en zakjes zul je in mijn keuken niet tegen komen.

Het weekmenu vind je op onze website, op onze Facebook pagina, en in onze nieuwsbrief. Naast drie hoofdgerechten, vind je een wisselend assortiment aan ander lekkers, bijvoorbeeld soep, salades, brood, toetjes, taarten, gevulde dadels en diverse dranken.

Mochten er ingrediënten in onze gerechten zitten die je niet mag hebben of waar je allergisch voor bent, geef dat dan bij je bestelling aan. We proberen daar dan zoveel mogelijk rekening mee te houden of we bieden je een alternatief aan. 

Dagelijks worden er meerdere gerechten in de keuken gekookt. Ondanks zeer zorgvuldige schoonmaak, kan het dus toch voorkomen dat er sporen van allergenen in de keuken aanwezig zijn. Wil je zeker weten of een maaltijd een bepaald allergeen bevat, neem dan gerust contact met ons op.

3) Bestellen & betalen

Voordat je bestelt, maak je een account aan.

Online bestellingen kun je betalen met Ideal. In de winkel kun je zowel met pin als contant afrekenen.

4) Afhalen

Tussen 16.00 en 19.30 uur kun je je maaltijd ophalen in onze winkel. Je maaltijd staat klaar en hoef je thuis alleen nog volgens de bijgeleverde instructies op te warmen.

Indien je met de auto komt: er zijn bijna altijd wel parkeerplekken voor de deur beschikbaar.

5) Bezorgen

Wil je genieten van onze maaltijden maar heb je geen tijd of zin om het zelf op te halen? Bestel dan via Fooddrop of Thuisbezorgd. Je bestelt je maaltijd(en) via hun site en dan komen je bestelling op de fiets brengen! Het is ook mogelijk je maaltijden warm te laten bezorgen. 

Catering bezorgen wij zelf. Indien mogelijk komen we, geheel in stijl van de visie van ons bedrijf, op onze elektrische bakfiets. Wil je een catering laten bezorgen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te overleggen.

6) Opwarmen

Je krijgt je bestelling koud aangeleverd en warmt deze zelf in de oven op. Duidelijke opwarm instructies krijg je bij je bestelling.
Ik heb gekozen voor biologisch afbreekbare verpakkingen. Deze zijn niet allemaal geschikt voor de oven, dit betekent dat je in een aantal gevallen je gerecht zelf in een andere schaal of bord moet doen alvorens je het in de oven zet. Ook dit staat duidelijk aangegeven op de instructies. NB Uiteraard zijn niet alle ovens gelijk, de opwarmtijd kan dan ook per oven verschillen, zet deze dan ook niet te heet.

Mijn maaltijden zijn bedoeld om in alle rust van genieten, maar mocht je haast hebben, dan kun je je maaltijd ook in de magnetron opwarmen. De meeste bakjes zijn geschikt voor de magnetron (dit staat er dan op), maar je maaltijd is natuurlijk het lekkerst uit de oven.

    

Cook-Ing © 2019 | Ontwerp: Caro Grafisch Ontwerp | Realisatie: 1identity