Welkom

Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?Uw bestelling is leeg!

Openingstijden

ma t/m vr   16:00 - 18:30
Bestellen kan tot 9:00

Meer info: Hoe werkt het?

Extra

Naast maaltijden, kun je bij Cook-Ing ook terecht voor andere (eet)gelegenheden, zowel privé als zakelijk. Hieronder vind je een aantal mogelijkheden, maar natuurlijk denken we graag mee over jouw persoonlijke wensen. Neem dan ook gerust contact met ons op als je een viering of andere gelegenheid hebt waar je lekker en gezond bij wilt eten!

Van 't Land groente- en fruittas

                                                                            

De Van 't Landtas zit boordevol biologische groenten en/of fruit, direct van 't land in de tas gedaan, met leuke recepten bijgevoegd. De inhoud van de tas wisselt per week (zie de site van Van 't Land). Je kunt wekelijks bestellen maar ook gewoon af en toe. Leuk, lekker én makkelijk dus! Cook-Ing is verkooppunt van deze tassen. Voor prijzen zie bijgaande flyer. Voor meer informatie kun je ook terecht op de site van Van 't Land.

Bestellen kan bij Cook-Ing via de mail of in de winkel. Doe je dit uiterlijk vrijdagavond, dan kun je vanaf maandag je tas ophalen in onze winkel.

* Je bestelling per mail is pas definitief als je van ons een bevestiging hebt ontvangen en tijdens vakanties van Cook-Ing is het helaas niet mogelijk om te bestellen.

Catering 

Regelmatig krijgt Cook-Ing de vraag of zij ook kan koken voor bijzondere gelegenheden. We denken graag met je mee hoe je ook op je verjaardag, promotiefeest of andere bijzondere gelegenheid lekker en gezond kunt eten zonder dat je er zelf veel werk van hebt. Of het gaat om een kookworkshop, hapjes tijdens een opening of een (lunch)buffet tijdens je verjaardag, neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken! Omdat een ieder en elke gelegenheid uniek is, maken we graag een persoonlijk voorstel waarin we goed luisteren naar jouw wensen. Naast koken, kunnen we op aanvraag ook de tafels mooi voor je dekken en aankleden en zorgen dat er personeel aanwezig is die de hapjes en drankjes verzorgt.    

         

Cadeaubon​

De Cook-Ing cadeaubon is een mooi cadeau om te geven aan iemand die je lief is: een cadeau om gezond te eten en ook nog eens meer tijd over te houden! Je bepaalt zelf het bedrag dat je cadeau wilt doen (vanaf 10 euro), je ontvangt de cadeaubon met een unieke code die op de site of in de winkel is in te wisselen. Op de achterkant van de bon is ruimte voor je persoonlijke boodschap. Indien gewenst kan de bon namens jou opgestuurd worden, neem contact op voor meer informatie of het bestellen van de cadeaubon. Je kunt deze uiteraard ook in de winkel kopen.

Overwerk maaltijden

Werk je over of heb je een avond bespreking op je werk? Ook dan kun je bij Cook-Ing een gezonde maaltijd bestellen. Indien je met een grotere groep bent (vanaf 10 personen), neem dan contact op om de mogelijkheden voor bezorgen of warm aan te leveren te bespreken.

    

 

Cook-Ing © 2017 | Ontwerp: Caro Grafisch Ontwerp | Realisatie: 1identity